Regulament

In jos

Regulament Empty Regulament

Mesaj Scris de transpower la data de Dum Sept 15, 2013 5:58 am

]Mai jos aveti cateva reguli pe care trebuie sa le respectati ca sa nu va alegeti cu puncte la nivelu de avertizare sau in cel mai rau caz excluderea de pe forum.

Atentie: pentru fiecare regula incalcata se adauga +1 la nivelul de avertizare(se poate da si ban permanent sau interzice accesul pe forum pe o perioada de minim 7 zile). Can un utilizator ajunge la 3 puncte de avertizare i se va interzice accesul pe forum timp de 7 zile.

1 ) SPAM (RECLAMA NESIMTITA)

Spamul este o modalitate nesimtita prin care se face publicitate la link-uri sau site-uri personale.
Spamul nu este tolerat sub nici o forma in aceasta comunitate, fiind sanctionat cu puncte la nivelul de avertizare.
p.s va este interzis sa publicati doar link-uri/ imagini ale altor site-uri de Farming Simulator care nu sunt in parteneriat cu acest forum, in rest puteti sa postati link-uri ale altor site-uri(pentru texturi, tutoriale, vanzare/cumparare...).

2 ) ATITUDINE SI COMPORTAMENT

Sunt interzise mesajele ce denota un comportament rasist, extremist sau discriminator in ceea ce priveste religia sau sexul.
De asemenea sunt interzise mesajele ce contin limaj vulgar, obscen, ironic-ofensator sau ce aduc prejudicii de orice fel membrilor sau forumului.

3 ) CREAREA UNUI TOPIC (SUBIECT) NOU

Inainte de a incepe un topic nou ar fi bine sa folosesti functia "CAUTARE" pentru a evita crearea unui topic deja existent.
Cand creati un topic nou in sectiunea ajutor ar fi bine ca titlul sa corespunda cu intrebarea(nu: putin ajutor, ajutor va rog ...)
In sectiunea "Modurile membrilor in curs de procesare" si "Modurile private ale membrilor" se creaza doar cate un topic in care va veti prezenta munca.
In orice sectiunea ati crea un topic nou sau posta ceva si vreti sa atasati una sau mai multe imagini rezolutia trebuie sa fie de 640*480, iar extensia sa fie .jpg.

4 ) POST DUBLU

In cazul in care ai postat un mesaj si vrei sa adaugi ceva la scurt timp dupa postarea lui te rugam sa nu postezi un alt mesaj dupa mesajul deja postat de tine ci sa il editezi pe cel existent folosind functia "Modifica"/"Edit" din post.
Functia "Modifica"/"Edit" va permite sa editati mesajul timp de 15 minute de la postarea lui.
Daca au trecut cele 15 minute si nu ai editat mesajul ca sa adaugi ce mai ai de adaugat nu posta alt mesaj, asteapta sa posteze alt user un mesaj nou sau sa treaca minim 12 ore.

5 ) OFF-TOPIC

Prin off-topic se intelege postarea unor mesaje ce nu au legatura cu subiectul.Pentru fiecare mesaj postat care nu se refara la subiectul respectiv veti primi +1 la nivelul de avertizare.
In sectiunea "Imagini si Capturi Video" se poate lasa un comentariu imaginilor postate de ceilalti useri, acesta ne fiind considerat off-topic.In cazul in care postati un mesaj prin care cereti un link de la o harta/un mod dintr-o imagine se ve considera off-topic si se va aplica regulamentul.


6 ) MESAJE PRIVATE

Trimiterea mesajelor private cu scopt publicitar sau ofensator este interzisa. Membri care primesc astfel de mesaje sunt rugati sa contacteze administratorul forumului sau unul dintre moderatorii.
Nu contactati administratorul sau moderatorii forumului pentru ca va certati cu userul x si ca va trimite mesaje private tot timpul, va streseaza, va injura... .

7 ) SEMNATURA

Semnatura este o functie a forumului ce permite adaugarea unui text si/sau unor link-uri la sfarsitul postarilor dumneavoastra.

Link-urile si textul trebuie sa fie de culoare si marime standard(nemodificate)

Site-urile care au continut ilegal (Warez, hack, crack etc) sau obscen nu sunt permise in semnatura.

Imaginile trebie aiba o rezolutie nu mai mare de 640*50 si extensia sa fie .jpg.


8 ) CONTURI MULTIPLE

Crearea a mai mult de un cont pe acest forum este interzisa.In cazul in care aveti mai multe conturi vi se va interzice accesul pe forum pe ambele conturi.
Va multumesc pentru intelegere!
transpower
transpower
Admin

Mesaje : 17
Data de înscriere : 14/09/2013
Varsta : 21
Localizare : Dolhestii Mari

http://farming-romania.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum